I Norrland

Ibland känner jag mig rikast i världen! Jag har det så bra & känner så mkt kärlek för min familj och vänner. Tack för att ni finns:-)


Snart semester!

Just nu är mormor & morbror Dan på besök. Vädret är tråkigt men vi har shoppat & lagat god mat. Ikväll ska jag, J & Dan gå ut & ta någon öl & mysa:-) Imorgon ska det regna, då ska vi passa på & baka bullar. På fredag har J sin första semester vecka, så skönt! Vi åker då till Kumla för på lördag ska jag på 30-års fest i Nora. På söndag ska vi äntligen hälsa på fam Byheden/Svensson på Värmdö. Och på måndag är vi uppe hos farfar i Norrland.


Jobbpepp!

I fredags träffade jag en gammal arbetskamrat, det var fint att ses. Ännu skönare att prata lite gamla minnen och lite jobb snack. Jag har den senaste tiden varit misspepp och lite rädd. Rädd för att ingen ska höra av sig & rädd för att komma tillbaka till arbetslivet. Jag lever så skyddat i min mamma bubbla av kärlen varje dag. Men i fredags kände jag inga bra känslor inombords. Jag tyckte att det kanske borde ha ringt någon. På kvällen tittade jag i brevlådan, där låg ett kuvert från landstinget. Hm... Jag tänkte att det var nog dags för en ny undersökning av något slag, ja en kallelse låter mest troligt. Men nej - du är välkommen på arbetsintervju den 28 aug. Haha! Ringer inte folk längre? Jag är så glad! Nu känns det som om bättre tider stundar:-)


Trossögården....

Nu ska vi gå till Antons förskola för att få information. Det har varit många turer, men jag följde mitt hjärta & vi fick byta till ett annat dagis...:-)
Tänk vad söt han kommer vara när han tar sin kånken och går iväg som en stor pojke till sitt lilla dagis!
 
1-års present ifrån farmor
 
Anton älskar att klättra & gömma sig:-)
 

Fästingnäste...

Igår kom vi hem från ett sunkit Öland! Skämt & sido, det var jätte mysigt sällskap och Anton trivdes ihop med Ellen. Inte en lugn stund från morgon till kväll, så nu är jag trött:-)
När vi kom till Öland i fredags hade det inte regnat på flera veckor, på kvällen börjde det regna & åska.
Det tråkiga med detta är att alla äckliga insekter vaknade till liv.
Jag är nojjig för fästingar, brukar alltid få någon på Öland. Senast var jag höggravid och fick panik och vi åkte hem.
Men på lördagen såg jag faktiskt fästingar överallt! En satt på Antons lilla mage:-( Jag fick en på rumpan,bikinilinjen och magen. Jonas 2 st på benet. Nu gäller det att hålla lite koll så det inte blir ngt skit. Är nojjig efter jobbet på Stroke då många kom in med sånna symtom som visade sig vara borrelia och hjärnhinneinflammation.
 
SÖTA KILLEN I FREDAGS...
 
ANTON ÄLSKAR SIN GÅVAGN....
'
 
VID BYRUMS RAUKAR MED PAPPA
 

SÖT I SIN SOLHATT, MAMMA MÅSTE PUSSA SOM VANLIGT!

Första stegen

de kom igår! Duktiga Anton! De var inte många - men det var med stolthet han tog dem. Pappan blev såklart avundsjuk när han missade spektaklet, men då passade Anton på att vara rättvis och gå precis lika många steg igen:-)
Idag visade han även prov på balans i gåvagnen:-)

Idag köpte jag en rockring på Stadium och är helt röd/blå över magen, haha. Min syster sa att jag skulle ta det lugnt med den i början, men det glömde jag såklart bort. Det är super kul! Jag hoppar även hopprep, känns som om man är 14 år igen :-)
Imorgon åker vi till Öland med ett par vänner & deras dotter som är några dagar äldre än Anton. Vi ska mysa, leka & äta god mat, hoppas på fint väder:-)

Tränar...

Efter jag var hos syster i Kumla och såg hur himla duktig och snygg hon blivit efter att ha tränat, då bestämde jag mig. Jag känner mig pepp och unnar mig lite vin efter löprundan.
Igår gick/jogga jag 8 km. Idag stod jag på crosstrainerna 40 min,hoppade hopprep & väntar på att J ska komma hem så jag får ge mig ut & springa.
Jag är fast besluten om att bli mig själv igen...GOTT!
 
Medan jag tränar och ska bli smal, så tränar killen på att gå, stå & äta själv.
Den senaste veckan har det hänt så mkt med hans utveckling. Han har fått en väldigt stark vilja, han vill göra allt själv men behöver ha mig i närheten för att vara trygg. Han har blivit mysig, vill kramas, klappa kinden och krypa upp i mitt knä. Han är överallt och kan inte sitta still. Han kan stå själv i flera minuter. Han springer fram med stöd. Snart kommer han gå. Min fina stora 1-åring som jag älskar mest i världen. Jag är så lycklig över att ha dig i mitt liv. Total lycka, varje dag:-)

Midsommar och Anton 1 år

 
 Vi firade midsommar hos syster i Kumla
 
 
Anton i sin fina krans
 
 
Mina finaste killar
 
Hela familjen
 
Anton leker med kusin Mollies saker, så skoj!
 
Att prova cykeln var nästan roligast:-)
 
Fina kusiner!
 
På 1-års dagen...
 
Många kommer för att fira Anton i Hällebo hos farmor...
 
Anton älskar jordgubbstårta:-)
 
Här blåser vi ljusen...
 
Kusinerna Mollie och Zion var också där...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0