Rhodos och vattenkoppor...

En härlig vecka har vi haft på Rhodos! Anton var super duktig på flyget, klagade inte eller fick inget ont i öronen.
Han älskade att bada i polen, äta pommes och dippa dem i ketschup och äta glass.
Efter 2 dagar fick han utslag i ansiktet och på benen, såg ut som myggbett. Efter 5 dagar blev han mer och mer prickig av alla bett. Jag började fundera på vattenkoppor, men inga bett var vattenfyllda och de kliade inte på honom heller. Sista kvällarna hade Anton feber - men han klagade aldrig och var glad och pigg.
Varje dag lekte han med sina kusiner Moses och Noah. En dag hyrde vi en bil in till Rhodos stad och till Lindos. Jag & J fick en alldeles egen utekväll då min kära bror Dan var barnvakt, vi kom hem efter klockan 04 och jag badade i poolen innan läggdags. Vi hade en superrolig kväll, precis som förr i tiden...
 
I lördags åkte vi hem och även jag är så imponerad av hur Anton klarar av att åka buss i flera timmar, flyga och sedan åka 40 mil hem med bil. Vi stannade på en rastplats i Västervik där han fick springa av sig och kasta sten i en sjö och plocka blommor.
 
Igår gick vi till BVC där barnsköterskan konstaterade vattenkoppor. Numera är hela killen prickig och det känns som om han har fått en nyomgång. De gamla är intorkade och syns knappt...
Stackars liten, som jag älskar så mycket!
 
I poolen med mamma....
Morbror Dan är också med...
En glad kille på Lindos...
En ngt tröttare kille innan hemfärd...
Jag & mamma sista kvällen....
 
 
 
 
 

Tiden går fort!

Såg att jag skrev senast i mars. Mycket har hänt sedan dess! Jag fick tillslut fast jobb, jag är så otroligt glad :-) Det är en oerhörd lättnad att veta att jag själv kan jobba kvar så länge jag vill, arbetskamraterna är jätte bra och själva arbetet är så utvecklande. Kuratorsyrket passar mig väldigt bra, det är en bra och varierande tjänst med flera olika patientgrupper. Det är både enskilda samtal, gruppterapier och administration. Att få träffa alla dessa människor och människoöden och att få dela deras innersta tankar är väldigt givande. Ibland är det också svårt när patienter ligger inför döden och när de tillslut avlider. Är då väldigt skönt med handledning och samtal med andra kuratorer med lång erfarenhet.
 
Är så tacksam över hur livet ser ut. Anton är så duktig och trivs bra på förskolan. Det blir långa dagar för honom och ibland får jag dåligt samvete. Kanske borde jag jobba mindre? Men jag skulle få mer att göra om jag inte jobbade heltid. Jag börjar ofta runt 07 och slutar runt 17. Någon dag i veckan kan jag få pendla mellan 7-14 mil och då hinner jag inte hem förränn efter 18. J jobbar också långa dagar om inte längre så helgerna är mer än heliga!
 
På lördag åker vi till Rhodos med min mamma, bror , syster och hennes två barn. UNDERBART! Vi behöver detta!
 
I helgen var vi till sommarstugorna på Öland och vad Anton trivdes. Han åkte omkring på sin cykel och fick en sandlåda. Han fick spendera tid med sin farmor och Calle och faster. Det är fortfarande väldigt kluvet detta med att bo i Blekinge. Nu när jag fått fast jobb känns det som om vi aldrig kommer flytta hem...?
 
ANTON PÅSKAFTON 2013 HOS MORMOR I KUMLA
 
ANTON & MIR I LEKPARKEN I HOGLANDSPARK KARLSKRONA
 
PAPPA & ANTON I SKÄRVA
 
ÄNTLIGEN VÅR!
 
PÅ ÖLAND I MAJ 2013

RSS 2.0