Mammas kille:-)

Tänk att detta är min son:-) Under graviditeten önskade jag mig i smyg en pojke...Tjejer (läs mig själv) är sjukt jobbiga i tonåren och pojkar är ofta mammas kille föralltid:-) Och så kom han & Anton är mammig - det är mysigt! Får se hur länge det varar, pappa är ju lite av en idol också....

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3166575/images/2012/pic_186654629.jpg" class="image">


Huvudbry...

Jag vet inte vad det är frågan om men har livet alltid gått såhär fort? Vips så är Anton 7 månader, snart har han funnits lika länge på jorden som i min mage! Kärleken till Anton verkar inte finna några gränser, jag är förälskad varje dag, timme, minut och sekund. Det är fantastiskt att känna såhär mkt:-). Jag har funderat över arbete, dagis och framtiden för oss. Var helt övertygad om att jag ville jobba i sommar för att sedan kunna vara hemma till jan 2013. Min gamla chef ifrån barnkuratorstiden ringde och vill ha mig där i sommar:-) jag är smickrad & det skulle se bra ut i mitt cv. J skulle vara pappaledig i sommar och jag jobba. Men varför har jag då en klump i magen? Jag har jobbat varenda sommar sedan jag var 15 år ( inte förra då jag var höggravid och förbannade värmen) - och förbannade alla insulinsprutor som skulle vara i lagom temperatur. Nej, jag har jobbat varje sommar & nu har jag en liten underbar son som bara kommer vara såhär liten 1 gång i livet & jag har ju möjlighet att tillbringa sommaren med honom. Mitt ❤ vill att jag ska vara med Anton, & ju mer jag tänker på det desto mer känns det rätt! What to do? Bilden visar en nyvaken kille som håller i sin älsklingsleksak tandborsten samtidigt som han tittar upp på sin spelmobil som han hatälskar:-) jag vill alltid få vakna upp med honom såhär liten & nyfiken på livet!


Lycka är....

när J kommer hem lite tidigare ifrån jobbet för att han tror att ngt hänt mig & Anton...Jobbar man på en tingsrätt kan man bli rätt nojig. Dessutom blev en mamma & en 9-månaders mördade i Arboga idag:-(. Det ska tilläggas att jag & Anton hade nån sorts elektriker hemma för vi har varit utan tv hela året. Lagom till detta så slutade min mobil fungera, så J hade försökt ringa i några timmar. Lycka är när den finaste lilla killen Anton sover i sin säng lugnt & fint. Lycka är när tvn funkar igen:-). Lycka är när det finns namnsdagstårta kvar i kylen.


30 år!

och lyckligare än någonsin:-) tack för allt min underbara kille & min underbara vän Veronica. Tack min familj och tack alla underbara i Kallsta - jag känner mig lugn och rofylld.


Nyårslöfte...

Att gå ner 100 kg!!!
Nej inte direkt:-)
Jag ska INTE handla några kläder till mig själv på 6 månader. I skrivande stund känns det sådär då jag skulle varit smart och köpt det som jag behöver i dagsläget, d.v.s. joggingskor & träningskläder.
Men jag får ta det jag har och det kommer nog vara ganska så skoj att handla ngt tills sig i sommar.
Då ska jag förövrigt vara i min målvikt igen - har 5 kg kvar. Ville inte göra det till ngt löfte utan ta det i min takt.

I måndags gick jag 1 mil, likaså i tisdags & onsdags. Igår tränade jag på min crosstrainer och idag blir det en lång skön promenad vid havet, vädret är underbart!
Imorgon ska jag köra spinning med Veronica & sen på kvällen ska vi ut på krogen. Hahaha, söta V ville ta med mig ut då jag fyller 30?! på söndag. (Jag försöker ignorera faktum)...

Ha en underbar fredag, det ska jag Anton & J!


Såhär smal vill jag bli igen en vacker dag:-) Aaaa Indien 2008 det var tider:-)

Två vänner!

Tiden flyger iväg & Anton blir snart 7 månader, och jag har knåpat ihop en liten lista på vad han kan:-) Men först kommer lite bilder på hans bästa kompis Mir - de är så fina tillsammans. Jag har skrivit det förr men jag kommer sakna Mir & Veronica massvis....

~Sötisar~

~Håller handen~

~Smakar på sin kompis~

~Finast i världen~

Anton kan vid 6 månader: Rulla runt från rygg till mage, och ibland från mage till rygg. Kan säga mamma, babba. Kan ibland sträcka upp händerna när man säger komma! Kan sitta i stol, dock ostadig. Kan stå med stöd. Kan sitta själv på golvet utan stöd en liten stund. Är fascinerad av lampor och artikulerade fram lampa 1 gång.

Anton äter: Gröt 2 ggr/dag. Älskar mango/bananpuré, och fruktmos. Tycker fisk är helt ok. Ammar 1-3 ggr/dag. Tycker om fruktjuice. Potatis/majspuré

Anton tycker inte om kött (kalops), katrinplommonpure. Broccoli.

Anton sover: Från kl 19 -06, sen äter han. Somnar om och vaknar vid 08.30. Sover sedan vid kl 13-14 och eventuellt en snabbis vid kl 16 tiden.

Tycker om att tita i böcker, favorit är Wille välkommen till världen som pappa läser varje kväll vid säng gång. Tycker om att titta på tecknad film, Djungelboken. Tycker om musik. Ramsor, som ”det kommer en mus” och ”Gosse ska du ut & rida”. Tycker om småtjejer och att flyga med pappa. Tycker om att smaka på sina fötter och titta på sina händer. Tycker om att titta på ljus. Tycker om att leka med sin tandborste och studerar den gärna länge och väl.

Tycker inte om att sitta i babysittern länge, har fått ett bestämt humör och visar vad han vill. Tycker inte om att bli tvättad i ansiktet eller insmord.



RSS 2.0