Sista veckan hemma för Anton innan förskolan börjar...

Mycket blandade känslor i mitt hjärta. Det är även mkt som känns sorgligt. Det är sorgligt att den skyddade mammabubbla jag varat i ska ta slut efter 14 månader. Det är sorgligt att sommaren lider mot sitt slut, det är ledsamt att det är ett helt år till nästa semester osv.
Men mitt i denna "sorg" - finns en lättnad. Det är skönt att livet går framåt! Att den friska & vackra hösten är på G, att Anton mår bra & utvecklas som han ska. Jag är lycklig, men sorgen. Haha, så dubbelt.
 
Men det är nog övergången från tryggheten för att sedan kastas in i en helt ny vardag. En vardag som jag inte riktigt vet vad den består av än?
 
Jobbintervjun igår gick super! Jag har gjort allt jag kunnat. Av över 50 sökanden tog de ut 5 st för intervju. 1 har tackat nej, så nu är det 25% chans...
Känns som om det var länge sedan jag ville ha ngt så mkt som detta.

Möjligheten att kunna cykla till jobbet & hämta hem Anton i rimlig tid känns ovärderlig. Nästa vecka får jag veta....
 
Anton fortsätter att gå, jag blir lika glad, förvånad & stolt över honom varje dag. Igår på intervjun var J tvungen att vara i Tingsrätten & min intervju var samtidigt. Hm, dilemma...
Men en snäll själ på J:s jobb var barnvakt i över 2 timmar. Anton hade aldrig träffat henne. Men han hade varit super glad hela tiden och tack vare detta tror jag att dagis kommer funka bra:-)
 
VAD JAG ÄLSKAR DIG!!!
 

ANTON TYCKER OM ATT BLÄDDRA I SINA BÖCKER...
 

LITE TRÖTT BLIR MAN ALLT AV ATT LÄSA...
 

ANTONS SISTA "BEBISPYJAMAS" MED FÖTTER....
 

HÄR KOMMER JAG MAMMA! TA EMOT MIG!
 
 
 
 
 
 

Snart 14 månader

och igår började Anton gå på "riktigt"! Innan har han gått några steg men blivit lite för feg och vill gärna hålla handen.
Här kommer lite bilder ifrån Antons fina sommar!
På Öland (Neptuni Åkrar) Juli 2012
 
Med hunden Valle hos farfar i Norrland
 
Antons 2:a födelsedag!
 
Ute & spanar....
 
Lilla badkillen...
 
Att gå omkring med mamma är skoj:-)
 
Med mormor i Kumla
 
På Öland igen i augusti med faster Hanna...
 
Efter 30 mil får man sträcka på benen i Vetlanda med pappa....
 
 

Förra året....

Titta så liten och med knappt ngt hår, söta!
Jag saknar den tiden:-)
 
 
Idag tog killen förresten 10 steg i sin ensamhet, nu handlar det bara om dagar tills han går helt ensam. Mitt stora hjärta!
 
Idag vaknade jag upp av detta, jag njuter av varje liten ledig dag vi har kvar!
En gungande liten kille igår...
Gjorde ett besök på Scandic....
 
 

Tillbaka till verkligheten...

De senaste veckorna har varit de bästa i Antons liv:-) Han har varit ute hela dagarna, lekt med hundar, katter, höns och badat. Han älskar numera att bada, även om det är 15 grader och läpparna blir blå.
Han har ätit massvis med jordgubbar, vinbär och hjortron. Det bästa av allt är att få mysa med farfar, Åsa, Manne & Rebecca. Att få mysa med farmor & Hanna. Att få mysa med mormor, morbror och mostrar & kusiner.
 
Nu är vi hemma igen, men det är skönt det med. Anton har fått 2 nya kindtänder - numera har han 8 st tänder. Han vill inte gå själv än - men reser sig 100 ggr dagligen. Springer längst med väggar och klättrar upp på stolar & soffor. Han kan säga "tack tack"- "titta där" och "gung gung". Han är fantastisk som kan åka över 400 mil på 2 veckor utan att gnälla, gråta eller vara arg. Jag älskar dig så!
 
 
 
 
 

RSS 2.0