En lugn lördag...

blev visst lite lördagsbubbel idag också:-) Man ska njuta av sin mammaledigheten!


Solig fredag, uppbränd mamma!

Ajajaj!!! Att man aldrig lär sig!
Idag har vi varit på Stumholmen igen & solat, doppat fötterna i havet & ätit jordgubbar. Till kvällen blev vi hembjudna till familjen Byheden/Svensson, vi grillade korv & drack fredagsbubbel, tack:-)
Anton somnade nu?! ganska stingslig..men det var det värt.


Sommaren fortsätter...

idag har vi varit till Stumholmen igen:-) Anton tycker om att titta på ankorna & få krypa omkring & resa sig upp överallt. Efter Stummis gick vi till pappa & tog en glass, Anton somnade av utmattning.

Till kvällen grillade vi entrecote, majskolv & haulomi...
Kom sedan på att bästa Veronica & Mir kommer på besök på måndag!!!!


Sommar!

Äntligen är den här! Underbart!
Förra året var det inte så trevligt att klampa omkring med 25 extra kilon - så denna sommar ska avnjutas väl:-)

I helgen var lillebror Dan på besök, Anton var först livrädd för hans skägg - men efter ett par timmar blev de bästa vänner:-)


Förra veckan provade vi även att gunga för första gången på dagis, Anton var inte så road.


I söndags kom värmen och vi träffade Therese & Astrid för att leka lite i parken, Anton kröp mest runt & åt majskrokar.



En glad sommartjej!

Idag hade vi avslutning på babysången, pappa kom förbi ifrån jobbet för att vara med:-)


Sedan spenderades dagen på Stumholmen med de trogna vapendragarna Therese, Astrid & Alice,,,,
Vi hoppas på en minst lika fin dag imorgon!
Till helgen ska vi till Öland, det har vi längtat efter....




Dagisplats

på det idylliska Saltö för Anton. Var inte med i vårt val alls men det blir nog bra. Anton växer & växer, han går längs saker, kryper upp i lådor, pekar på lampor, vinkar, säger titta - mamma & pappa. Varje dag gör han ngt nytt, härom dagen pekade han ut var nallens näsa sitter i en bok. Vi frågar var bollen är & han pekar på den. Det är så häftigt att han kan så mkt:-) Nästa torsdag blir han 11 månader & vi planerar 1- års kalas i Hällebo hos farmor....


Min bror

det är inte ofta jag säger det till honom - men jag älskar dig!!
Vad som än händer vet jag att du fixar det:-)

Oh denna veckan har inte varit min. Är fortfarande skakis i kroppen & har feber på nätterna?! Jag vill bli frisk nu så jag orkar leka med stackars Anton. Tog ut han en sväng i vagnen idag, överlycklig blev han & jag helt död. Men men, jag tror mina killar klarar sig från detta & då är det värt det:-)


Mår hyffsat

varken Anton eller J har fått magsjukan än & idag gick J till jobbet. Jag & Anton har hållit oss inomhus då jag har feber och inte är helt hundra än.
Såg att det kommit ut flera jobb som jag ska söka till helgen, det känns positivt.

I söndags fotograferades vi ute i Skärva av Ida - Anton var inte på sitt muntraste humör. Faktiskt så har han nog aldrig varit så allvarlig eller motvillig, haha typiskt. Men det blev fina bilder på honom ändå:-) Jag & J ser dock ut som dårar, vilket är synd! Men så går det när man ska försöka göra allt för att få en snart 1-årig liten kille att le.

Tack snälla Ida, det glädjer mig fortfarande att jag vann. Jag vinner faktiskt aldrig någonting:-) Titta gärna in på hennes sida! http://fotografida.wordpress.com/

Här är ett smakprov på fina fina killen!


Dagen från helvetet...

eller dagen jag fasat för infann sig idag & håller fortfarande på. Anton vaknade upp förkyld idag igen!? dock inget allvarligt. Men runt kl 9 imorse började jag få frossa, det vattnades i munnen & sen började eländet. Jag har inte haft magsjuka på över 12 år. Jag har nog aldrig spytt så mkt heller...Kul att Jonas var på jobbet. Fick inte tag på han först, så Anton stackars fick vara med mig på toan ett 20-tal ggr. Var sjutton har jag fått detta ifrån? Dessutom kan inte J vara hemma ifrån sitt jobb, men jag kan ju inte ens gå. Nu ska jag fortsätta vila i Antons rum mellan spyattackerna...

Nedanför ser ni Antons nya leksak & ett kort från igår när jag nästan kände mig som förr igen...


Framtiden...

mammaledigheten börjar sakta men säkert närma sig ett slut. Eftersom mitt vik tog slut i Karlshamn i maj måste jag nu börja söka jobb...Känns helt overkligt! Det är mkt tankar som snurrar! Hade inte Anton kommit hade jag med all säkerhet fortsatt inom mitt drömyrke. Kurator är ngt jag verkligen vill arbeta som men som inte är det lättaste att göra. Detta året har flera!? tjänster varit ute, kurator på kvinnokliniken och infektion. Men hur skulle jag kunnat börja redan i mars? Nu känns det som om jag får vara glad & ta vad som erbjuds, just nu inget. Jag tänker inte pendla 13 mil om dagen så det är Ronneby eller Karlskrona som gäller. Framtiden känns spännande, jag behöver komma ut i arbetslivet igen, jag har varit hemma sen jan 2011....

Anton börjar sakta men säkert bli frisk dock vill han bara sova i min famn fortfarande! Till helgen ska vi fotas i Skärva bland vitsipporna, det ska bli fint:-)
Ikväll ska J hålla i vinprovning & jag ska förhoppningsvis ha en lugn kväll ensam, titta upp jobb, fundera över utbildningar & kurser...


Stackars Anton!

Han blir inte bättre, snarare sämre:-( Idag kräktes han när han fick hostmedicinen Mollipect, jätte mkt! Jag & J börjar gå på sparlåga, men det finns mycket kärlek:-)


RSS 2.0