12 år ❤

Tack för alla år tillsammans! Jag älskar dig, snart är du pappa till våra 2 barn. Du är min bästa vän, själsfrände och partner. Jag vill bli gammal med dig ❤ Du och jag föralltid...DOSI!










Öroninflammation

I helgen har Anton varit gnällig, mammig och inte sig själv. Men han har inte haft feber eller varit snorig. Eftersom jag är sjukskriven tänkte jag att han får stanna hemma hos mig. På måndagnatten sover han i vår säng vilket aldrig händer. Han gråter och börjar låta täppt i näsan. På tisdagskvällen ser jag att vax och var runnit ur hans öra - jag frågar om han har aj i örat? Ja, aj i örat säger han. Igår gick vi till läkaren och lillen har öroninflammation - inte lätt att veta. Så nu äter han penicillin 3 ggr/dag. Så fort han ser medicinen skriker han. Han får en piggelinglass efter - får se hur länge det funkar. Jag vet att det smakar illa - kräktes själv av doften. Det är krävande men en liten sjuk hemma samtidigt som jag mår dåligt själv...Men det är värt alla kramar och pussar. Jag älskar dig dutte! 




Antons sommar i bilder, del 1.

Anton och mamma på Öland i maj...
Anton trivs...
 
 Anton har ätit mycket glass i sommar...
 
Anton och pappa klipper gräs
 
Mina fina killar
 
Vid Högbyfyr Öland.
 
 I Norrland i Juni för att hälsa på farfar...
 
Ordnar tårta till Antons 2-års kalas, midsommarafton 2013
 
Glasstårtan är klar...Ska föreställa ett tåg:-)
 Väntar på gästerna...
 Anton får paket av farfar:-)
 
 Ja! Ett tåg!
 Antons fina gäster...
 
Farfar gav Antons den största traktorn, som vi inte fick med i bilen hem....
 
 Påväg hem till Blekinge, vi stannar till i Vetlanda och tar lite rast....
 
 
 
 
 
 

Livet är skört....

Som ni märker skriver jag nästan aldrig vilket jag ångrar. Jag ska och kommer strax bli bättre på detta och det är enbart för min skull - det är fint att se tillbaka på livet och vardagen med min lilla familj. Just nu mår jag inte allt för bra och vissa dagar har varit hemska. Jag tror inte jag riktigt vågar känna efter. Men just nu ser det ut som om Anton får ett lilla syskon i maj. Men livet är skört och vissa dagar har inte ens läkarna vetat om fostret lever. En dag i taget... Jag är så lycklig och rädd samtidigt. Du måste få finnas. Vi älskar dig redan ❤❤❤❤ Håll ut!


RSS 2.0