En snorig kille

har gjort att helgplanerna ändrats om. Anton har haft svårt att äta, han satt ngt extremt litet (pressad potatis) i halsen och hostade frenetiskt. Sen blev han blå i ansiktet & kippade efter andan, jag fick panik men tog lugnt !? och sansat upp honom i famnen. Det gick då lättare & han fick kräkas lite. Phu!!! Det är sånt här jag inte sett framemot som mamma - det skrämmer ju livet ur en. Så vi stannade hemma & skippade den indiska buffén i Ronneby. På natten sov A högst 5 min åt gången, rosslar & hostar & snorar...Vi tar det lugnt & det är bara gröt & välling som gäller + massa dryck. Sen leker vi massa, tänk att en kartong kan vara så rolig!


Grillning twice!

Så trött så trött idag! Haft en fin dag med massa kärlek, är så skönt att ha J hemma sig. Grillade i Wämöparken med trevliga vänner & Anton sov länge i sin vagn. När vi kom hem ville såklart J grilla igen & det känns ganska gott nu när det regnar utanför. Imorgon ska jag försöka fixa hör hemma lite & Anton ska till BVC, spännande. Såhär ligger han nu & sover efter en lång dag, jag ska snart joina honom:-)


4 år sen...

köpte (eller tvingades/övertalades) jag att köpa denna trumma i Mumbai. På skoj köpte jag även denna rickshaw i Pune & nu leker min lilla kille med dem:-) Oh vad jag kan sakna Indien! Jag, J & Anton måste snart åka dit, nästa höst ska A springa längst stränderna i Palolem:-)


Semester

Sommarkänsla hela dagen! Försökt vara produktiv, handlat överdragsbyxa till Anton så nu kan han få krypa utomhus. Handlat en turkos vattenkanna & hämtat ett tradera pkt med att par mockasiner. Plastat in ena sidan av köksbordet så Anton kan kasta sina leksaker på det. Har storhandlat, tvättat bärselen som Anton kräktes ner samt lagat storkok till lillen. Ätit franskpotatissallad, grillat haulomi & entrecote & druckit ett glas rött = SOMMAR! Men det känns ändå som om jag hunnit noll saker. Spjälsängen är fortfarande inte sänkt & i hallen finns det inte krokar...Funderar på vart denna vita byrå ska placeras? Och vart hittar jag fina lampskärmar till dessa två???


Söndag

Idag har vi skypat med Veronica & Mir!!! MYS:-)
Sen har vi fikat hos Sofia & Allvar, ätit äppelpaj & suttit utomhus & längtat efter varma sommarkvällar.
Anton har fått sitt söndagsbad & somnade lite senare än vanligt p.g.a. sommartiden antar jag...
Han har även börjat ställa sig upp i sängen så imorgon är det vi som sänker den!


Nybadad kille med tuppkam:-)


Jag kan stå själv:-)

9 månader

Det går fort! Nu reser sig killen lite överallt, det gäller att vara med! Där man har klättrat upp kommer man inte alltid ner.....


Första riktiga sommardagen

Den senaste veckan har jag tyckt om Blekinge väldigt mkt. Det är så vackert när våren & värmen är här, det mesta blir lite enklare. Dessutom har jag inte varit så ensam, jag har hittat på saker nästan varje dag:-)
Babysång i måndags, babycafé premiär i tisdags, en mysig fika i onsdags & en heldag i Wämöparken idag:-)

Nu har vi bott här i 4 veckor & vi trivs bra, Anton har börjat sova bättre om nätterna igen tack & lov. De flesta möblerna är på plats, saknas bokhyllor, ett nytt vardagsrumsbord, matta & hallmöbler. En grill, lite utemöbler och massa smått & gott som lampor, blommor och "fotovägg" ska försökas ordnas - och sen Antons sovrum.
Oh, har massa ideér till lilla killens fina rum, till hösten ska han få flytta in tänkte jag....

Idag slutade J på tingsrätten & är ledig hela nästa vecka tills hans nya jobb drar igång...SKÖNT! Då finns det tid att fixa till det här HEMMA. Ja, Karlskrona är ju hem nu. Skumt fortfarande!

Under dessa 4 veckor har J:s mor & K varit här och hjälpt till med flytten *tack* Helgen därefter kom Antons farfar & Åsa, så underbart att ha dem här. Att de åkt 100 mil för att träffa oss, jag grät hela dagen när det hade åkt hem.

Snart kommer även lilla mamma hit & hälsar på för första gången på 2 år, fint!
Imorgon blir det Skärva & spana in blåsippor & njuta av min fina familj *LYCKA*


Finaste Åsa & Anton myser


Bästa farfar, är fint att rycka i skägget tycker Anton:-)


Här lyckades jag fånga Antons 2 små tänder....


Älskar att leka med blöjpaketen....


I Wämöparken idag med sin kära tandborste....


Söta lilla Astrid var också med:-)


Öppnaförskolan

Jag har länge tänkt att gå dit med Anton med det har inte blivit av - men idag gick vi dit & Anton trivdes:-) Kröp omkring precis överallt & snabbt går det! Blev dessutom intervjuad av BlekingeRadio om "gift i nappflaskor"...Det har tydligen gjorts en ny undersökning om detta, trots att det står att de nappar man köper är giftfria visade en undersökning gjord av Naturvårdsverket att de självklart inte är det:-( Suck! Som om man inte har nog med ångset för allt vad de kan få i sig. Får köpa glasnappflaskor för att vara på den säkra sidan....

Idag kommer Antons farfar & extra farmor - det ska bli mysigt! Antons farfar ser precis ut som gubben Petsson, jag lovar:-) Har upptäckt att det bara går att kommentera i bloggen när jag skrivit ifrån datorn & inte i Iphonen....Skumt.

Bjuder på några bilder ifrån Öppna







Trötta!

Vi har flyttat 3 ggr under 2 år. Att flytta med en 8-månaders är inte att rekommendera. Anton har inte varit sitt glada & nöjda jag, han har varit pissed off med andra ord.
J börjar jobba imorgon & då blir jag & killen själva igen. Igår flyttade Veronica & Mir till Malmö:-( Jag grät som ett litet barn som blivit av med sin bästis, den där känslan man hade i mellanstadiet. Jätte ledsamt av många olika skäl. Jag vet att Anton kommer sakna Veronica också, hon är en av de få vuxna som han känner igen & är trygg med.

Men till det positiva...Lgh är fin, det känns som hemma, lite som på Borgmästaregatan i Örebro.
Men guuud vad trötta vi är!
Bjuder på lite halvtaskiga Iphone-bilder....

image description
image description
image description
image description
Jag tycker om sovbilder:-) Den sista är ifrån nya lgh, första natten.


RSS 2.0