Två vänner!

Tiden flyger iväg & Anton blir snart 7 månader, och jag har knåpat ihop en liten lista på vad han kan:-) Men först kommer lite bilder på hans bästa kompis Mir - de är så fina tillsammans. Jag har skrivit det förr men jag kommer sakna Mir & Veronica massvis....

~Sötisar~

~Håller handen~

~Smakar på sin kompis~

~Finast i världen~

Anton kan vid 6 månader: Rulla runt från rygg till mage, och ibland från mage till rygg. Kan säga mamma, babba. Kan ibland sträcka upp händerna när man säger komma! Kan sitta i stol, dock ostadig. Kan stå med stöd. Kan sitta själv på golvet utan stöd en liten stund. Är fascinerad av lampor och artikulerade fram lampa 1 gång.

Anton äter: Gröt 2 ggr/dag. Älskar mango/bananpuré, och fruktmos. Tycker fisk är helt ok. Ammar 1-3 ggr/dag. Tycker om fruktjuice. Potatis/majspuré

Anton tycker inte om kött (kalops), katrinplommonpure. Broccoli.

Anton sover: Från kl 19 -06, sen äter han. Somnar om och vaknar vid 08.30. Sover sedan vid kl 13-14 och eventuellt en snabbis vid kl 16 tiden.

Tycker om att tita i böcker, favorit är Wille välkommen till världen som pappa läser varje kväll vid säng gång. Tycker om att titta på tecknad film, Djungelboken. Tycker om musik. Ramsor, som ”det kommer en mus” och ”Gosse ska du ut & rida”. Tycker om småtjejer och att flyga med pappa. Tycker om att smaka på sina fötter och titta på sina händer. Tycker om att titta på ljus. Tycker om att leka med sin tandborste och studerar den gärna länge och väl.

Tycker inte om att sitta i babysittern länge, har fått ett bestämt humör och visar vad han vill. Tycker inte om att bli tvättad i ansiktet eller insmord.



Kommentarer
Postat av: Veronica

Ååååh, sånna sötnosar. Vi kommer sakna er MASSOR. :-* Härligaste vännerna. <3

2012-01-12 @ 21:09:46
Postat av: Veronica

Ååååh, sötaste ungarna. :-) Vi kommer sakna er också MASSOR! Våra finaste vänner. Puss på er. <3

2012-01-12 @ 21:12:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0